Тимошенко задекларувала орендований будинок та прикраси

Тимошенко задекларувала орендований будинок та прикраси

Укрінформ
Лідер фракції "Батьківщина" Юлія Тимошенко задекларувала за 2017 рік орендований будинок із земельними ділянками до будинку та ювелірні прикраси.

Ці дані містяться в її щорічній декларації, опублікованій в Єдиному державному реєстрі декларацій.

Згідно з декларацією, Тимошенко не має нерухомого майна, будинок вона орендує в Обухівському районі, а також має право користуватись чотирма земельними ділянками - загальною площею 6 106 квадратних метрів. У минулій декларації за 2016 рік таких земельних ділянок було дві.

При цьому лідер "Батьківщини" в декларації відмітила годинники та два автомобілі чоловіка Олександра Тимошенка ( Mercedes-Benz GL-350 CDI 2014 року випуску та ГАЗ 14 1983 року випуску), а сама Юлія Тимошенко, згідно з декларацією, транспортними засобами не володіє.

Загалом Тимошенко задекларувала вісім позицій ювелірних виробів, серед них, зокрема, вироби Cartier, Chanel та Chopard.

Читайте також: Рева задекларував зарплату і рахунки у двох банках

Як і в декларації за 2016 рік, в декларації за 2017 рік Тимошенко позначила 25% від загального капіталу ТОВ "Геофорс" та 100% ТОВ "Леді Ю", якими володіє її чоловік Олександр.

Заробила торік за основним місцем роботи Тимошенко 225 490 грн, ще 252 825 грн - це кошти на виконання депутатських повноважень. Також лідер "Батьківщини" задекларувала на банківському рахунку 614 145 грн, готівкою - 290 000 грн.

У декларації також зазначено витрати в сумі 185 тисяч гривень на придбання рухомого майна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-