Парубій закрив ранкову Раду

Парубій закрив ранкову Раду

Укрінформ
Голова ВР Андрій Парубій закрив ранкове пленарне засідання, депутати продовжать роботу з 16.00.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я оголошую ранкове засідання Верховної Ради закритим», - сказав він.

Спікер закликав депутатів прийти на вечірнє засідання, на якому планується розглянути блок законопроектів щодо екологічної політики.

Як повідомлялося, Рада на ранковому засіданні у вівторок відмовилася ухвалити законопроекти опозиції № 6271 та президентський законопроект № 6674 щодо скасування е-декларування для представників антикорупційних громадських організацій. Відповідно, ці законопроекти вважаються відхиленими.

Читайте також: Керівників САП і НАБУ викликають на звіт до Ради

Окрім того, Рада не включила до порядку денного вівторка законопроекти № 8120 та № 8120-1 щодо відтермінування подачі е-декларацій громадськими активістами. Також депутати не включили до порядку денного вівторка ще два законопроекти, якими пропонувалося скасувати е-декларування та юридичну відповідальність за неподання громадськими активістами таких декларацій.

Як повідомляв Укрінформ, депутати викликали на середу керівника Спеціальної антикорупційної прокуратури Назара Холодницького та директора Національного антикорупційного бюро України Артема Ситника. Вони мають прибути до Ради 4 квітня на 12.00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-