Добкін розповість у суді про втечу Януковича

Добкін розповість у суді про втечу Януковича

Документ
Укрінформ
Народний депутат від "Опозиційного блоку", колишній голова Харківської ОДА Михайло Добкін погодився дати свідчення у суді у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича.

Про це повідомив у Facebook адвокат екс-президента Віталій Сердюк.

"Дякую Михайлу Добкіну за згоду надати свідчення у справі", - написав він і доклав копію листа, отриманого юристами від депутата.

"... у рамках судового розгляду справи за обвинувальним актом щодо Януковича Віктора Федоровича можу надати Оболонському районному суду м.Києва показання про події лютого 2014 року, які стосувалися президента України Януковича Віктора Федоровича, у тому числі про його поїздку 22 лютого 2014 року до Харкова... ", - йдеться у документі за підписом Добкіна.

Добкін вважає, що обставини, про які він може повідомити, "мали вплив на розвиток подій в Україні у лютому-березні 2014 року, зокрема, і в Криму".

Як повідомлялося, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Прокуратура скаржиться на адвокатів Януковича: ходять на засідання "через одне"

Наступне засідання суду у справі про держзраду Януковича відбудеться 4 квітня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-