Порошенко подякував силовикам, що вчасно зупинили терористів

Порошенко подякував силовикам, що вчасно зупинили терористів

Укрінформ
Президент Петро Порошенко подякував силовикам за запобігання масовим терактам і викриту російську спецоперацію в Україні.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Вдячний працівникам Служби безпеки та Генеральної прокуратури за врятовані життя людей унаслідок запобігання масових терактів і викритої російської спецоперації проти України. Також дякую офіцерам Збройних сил, які не піддалися на провокації і вчасно поінформували правоохоронні органи про злочинні задуми агресора і п’ятої колони", - зазначив Порошенко.

Він додав, що мета російської спецоперації - посіяти хаос і знищити Українську державу, і підкреслив, що все це є черговим нагадуванням, що проти України ведеться широкомасштабна гібридна війна, вистояти в якій ми зможемо лише об’єднавшись.

Читайте також: ГПУ проситиме для Савченко арешт без застави

Як повідомлялося, у четвер Верховна Рада дала згоду Генпрокуратурі на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко.

Раніше під час розгляду цього питання на засіданні Регламентного комітету генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Савченко вербувала офіцерів 8 полку спецпризначення ЗСУ для вчинення терактів у центрі Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-