Гройсман – про справу Савченко: Це питання психологічного здоров'я

Гройсман – про справу Савченко: Це питання психологічного здоров'я

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що у справі Савченко важливим є питання психологічного здоров'я.

Про це він написав у Twitter.

"Останню крапку у питанні Надії Савченко поставить слідство. Але я вважаю, що це питання психологічного здоров'я. Хочу подякувати СБУ, Збройним силам України, які провели операцію з виявлення намірів цього жахливого теракту. Вважаю, що парламент прийняв адекватне рішення", - написав Гройсман.

Як повідомлялося, у четвер Верховна Рада дала згоду Генпрокуратурі на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт народного депутата Надії Савченко. За надання згоди на притягнення Савченко до кримінальної відповідальності проголосував 291 депутат, затримання - 277, арешт - 268 депутатів за мінімально необхідних 226.

Читайте також: Психіатричну експертизу для Савченко вже запланували - Луценко

Після голосування Савченко залишила свою картку для голосування працівникам апарату Верховної Ради і вийшла з будівлі парламенту. Відразу після цього слідчий СБУ повідомив Савченко про підозру у підготовці теракту в Києві, вручив пам'ятку підозрюваної особи та запропонував їй пройти до управління СБУ у м. Києві та Київській області для складання протоколу про затримання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-