Аби перемогти Путіна, потрібні узгоджені та сильні дії - Яценюк

Аби перемогти Путіна, потрібні узгоджені та сильні дії - Яценюк

Укрінформ
Ви не просто боретеся за нас - ви боретеся за себе. Коли ми об'єднані, ми можемо перемогти.

На цьому наголосив лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк під час Міжнародної конференції «Революція, війна та її наслідки", звертаючись до представників ЄС, повідомляє сайт партії. 

“Коли ми об’єднані, коли ми віддані й тримаємося цінностей, а не цін - ми можемо перемогти. Це єдиний шлях. Боротися до кінця за те, у що ми віримо і що правильно. Не розігрувати жодних трюків, не укладати підкилимних домовленостей, не шукати жодних виправдань, щоб не підтримувати Україну. Ви не просто боретеся за нас - ви боретеся за себе“, - наголосив Яценюк.

Він нагадав слова, що начебто для президента Путіна двері у вільному світі зачинені. Проте, підкреслив лідер "Народного фронту", “усі розмовляють з Путіним, усі зустрічаються з Путіним, усі в тісному контакті з Путіним”: “Хіба є якась ізоляція, реальна, сильна ізоляція Путіна? Ні”.

За словами Яценюка, Путін намагається подати себе як дуже сильного лідера, і це в нього виходить, тому не слід цього недооцінювати.

“Будьмо відверті - важливо не недооцінювати ворога. У нього добре виходить. Він атакує нас, він атакує вас, він принижує вільний світ, світових лідерів. Ви нормально це сприймаєте?” - звернувся він до присутніх представників ЄС.

Читайте також: Яценюк: Треба якнайшвидше припинити дискусії, які "заговорюють" питання Криму

На переконання лідера "Народного фронту", тут "необхідні узгоджені та дуже сильні дії”.  

“Поза сумнівом, санкції важливі. Але 2006 року світ застосував санкції проти Північної Кореї. А сьогодні Північна Корея має балістичні ракети, які з легкістю можуть долетіти до території США. Хіба не маємо винести з цього уроки?”, - підсумував Яценюк.

Фото: партія "Народний фронт"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-