Порошенко: Дев'ять грамів свинцю запасли для кожного, хто прийде з мечем

Порошенко: Дев'ять грамів свинцю запасли для кожного, хто прийде з мечем

Укрінформ
Президент Петро Порошенко заявив, що у Москві не шкодують сил і грошей для того, аби дестабілізувати ситуацію всередині України.

Про це він зазначив під час виступу перед військовослужбовцями на Луганщині, представляючи командувача Об'єднаних сил, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Зараз у Москві не шкодують ані сил, ані грошей для того, щоб дестабілізувати ситуацію всередині держави. Немає жодного сумніву, що вони намагатимуться використати увесь багаж сучасних віртуальних політичних технологій втручання у виборчі кампанії, обкатаних ними по всьому демократичному світу від Америки до Європи», - заявив Порошенко.

Але при цьому, наголосив Президент, «чекати їм непереливки, тому вже зараз роблять ставки на підрив України і зсередини, використовуючи тероризм, використовуючи п'яту колону».

«Те, що протягом останніх днів викрили українські спецслужби та правоохоронці, правду кажучи, шокує навіть тих, хто, здається, уже все побачив у своєму житті, кого наче нічим і ніким не здивуєш. І дивлячись тут в очі українським воїнам, українським солдатам, я хотів би запевнити насамперед армію в тому, що у наших Збройних Сил, у нашої армії є дуже надійний тил. Я нікому не дозволю вдарити вам у спину шляхом масштабної дестабілізації ситуації в Україні», - звернувся Президент до ЗСУ.

Він також додав, що «подібні сценарії нашого ворога, хоча і знаходять дуже несподіваних союзників за сотні кілометрів у бік від фронту - вони приречені».

Читайте також: Росія посилює військову присутність на кордоні — Порошенко

«І не лише тому, що їм здатна протидіяти оновлена система національної безпеки, але і тому, що вони не мають жодного шансу на підтримку політично зрілого і високопатріотичного українського суспільства», - зауважив Порошенко.

Президент наголосив, що Україна готова надати гідну відсіч усім, хто намагатиметься завоювати нашу територію.

"Хай Росія знає, що ми готові до відсічі і дев'ять грамів свинцю запасли для кожного, хто прийде до нас з мечем", - сказав він.

За словами Порошенка, наразі до складу російсько-окупаційних військ на сході України входять два армійських корпуси загальною штатною чисельністю 35,5 тисяч осіб, які безпосередньо підпорядковані оперативному командуванню, створному на базі 8-ї загально-військової армії Південного військового округу ЗСРФ.

Він підкреслив, що всі командні пости, починаючи з рівня командира взводу у цих корпусах займають штатні кадрові російські офіцери.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-