Замовити пресконференцію в Укрінформі

реклама

Фрейда – до Савченко! У якості слідчого…

Фрейда – до Савченко! У якості слідчого…

Блоги
Укрінформ
Чому в нас щоразу на гору народної любові виносить усіляку подібну публіку?

Савченко? Класична істеричка! Ну, щоправда ще й Герой України та народний депутат, але то вже наша національна проблема. А щоб розплутувати те, що вона каже і робить, тут уже скоріше не слідчий потрібен, а Зяма Фройд.

Звісно, ФСБ «Надєжду» використовує – стільки ж бо від такої психічно акцентованої мадемуазель може бути користі для Раші! Але робиться це в темну – 100% . Бо хто ж цій клінічній ідіотці довірить реальну інформацію? У якості спойлера, як інструмент дестабілізації – так, але не більше того. Втім, уся ця «психотерапія» – стабільна непередбачуваність та інфантильний авантюризм – не звільняє від кримінальної відповідальності, так само як не забезпечує цього і незнання закону, який ти порушуєш. 

А взагалі, Савченко-герой, чи Ющенко-месія – це національна трагедія для України. Чому в нас щоразу на гору народної любові виносить усіляку подібну публіку, від чого потім ніяково і соромно всім? Істинно вам кажу: хто розгадає цю загадку, – Україну врятує. 

А збройні атаки на парламент – це я для тих, кому дуже вже смішно від усіх цих «планів Савченко» – в сучасному світі не така вже нереальна і небувала річ. Не так давно і в Грузії таке було, й у Вірменії (з багатьма жертвами), і навіть у цивілізованому королівстві Іспанія. 

Погано, неспокійно у всьому світі, не лише в Україні. Дай Бог усім, крім відомо кого, пережити цей період, вистояти.

Сергій Тихий

* Точка зору автора може не збігатися з позицією агентства
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-