Бойко запевняє, що Бакулін не ховається

Бойко запевняє, що Бакулін не ховається

Укрінформ
Голова фракції "Опозиційний блок" Юрій Бойко стверджує, що народний депутат Євген Бакулін не переховується і після повернення до України дасть пояснення усім звинуваченням на його адресу.

Про це він заявив на засіданні Ради під час розгляду надання згоди на притягнення Бакуліна до кримінальної відповідальності, затримання та арешту, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Стосовно самого пана Бакуліна, він нікуди не ховався", - зазначив Бойко.

При цьому він підкреслив щодо літа 2016 року, "поки не захворів і не поїхав на лікування", він працював у парламенті та на окрузі, від якого був обраний депутатом.

"Він надав відповідне письмове звернення і при появі в країні буде надавати відповідь Генеральній прокуратурі по всіх питаннях", - зазначив голова фракції.

Читайте також: Рада зняла недоторканність із нардепа Бакуліна

Як повідомлялось, парламент у четвер підтримав усі три подання Генеральної прокуратури та надав згоду на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та арешт Бакуліна.

12 березня Регламентний комітет визнав законними подання ГПУ. Сам Бакулін був відсутній на засіданні комітету, він надав клопотання про заслуховування замість нього його адвокатів через те, що він на той час "перебував на лікарняному".

Раніше Комітет виборців України зазначав, що Бакулін з середини червня 2016 року не відвідав жодного із 195 засідань Верховної Ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-