Спецперевірка претендентів у члени ЦВК не завершена - апарат Ради

Спецперевірка претендентів у члени ЦВК не завершена - апарат Ради

Укрінформ
Апарат Верховної не отримував інформації про результати спеціальної перевірки претендентів у члени Центральної виборчої комісії.

Про це йдеться у відповіді на інформаційний запит Укрінформу першого заступника керівника Апарату Верховної Ради - керуючого справами Петра Боднара, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Станом на 5 березня 2018 року до Апарату Верховної Ради України інформація про результати проведення спеціальної перевірки стосовно претендентів на зайняття посад членів Центральної виборчої комісії від Національного агентства України з питань державної служби не надходила, тому спеціальна перевірка не завершена", - йдеться у документі.

Як повідомлялося, 5 лютого Голова Верховної Ради Андрій Парубій дав доручення невідкладно відправити документи кандидатів у члени ЦВК на спецперевірку. Пізніше він зазначив, що така перевірка може тривати близько 20 днів.

Читайте також: Рада розгляне питання призначення членів ЦВК у середині березня - Парубій

Спікер також оприлюднив текст подання Президента Петра Порошенка, в якому він запропонував Раді розглянути 14 кандидатів на посади членів Центральної виборчої комісії.

1 червня 2014 року завершився термін повноважень 12 з 15 членів ЦВК, а 3 лютого 2017 року - ще одного члена комісії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-