Парубій закрив ранкову Раду

Парубій закрив ранкову Раду

Укрінформ
Голова Верховної Ради України Андрій Парубій закрив ранкове пленарне засідання. 

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ранкове пленарне засідання Верховної Ради України оголошую завершеним", - сказав спікер.

Під час ранкового пленарного засідання Рада не ухвалила постанову про порядок денний восьмої сесії Верховної Ради України восьмого скликання, однак з чергової спроби змогла проголосувати за ухвалення порядку денного на тиждень.

Окрім того, було прийнято закон "Про внесення зміни до Закону України "Про реабілітацію інвалідів України" щодо встановлення групи інвалідності учасникам антитерористичної операції" №7161, яким встановлюються додаткові соціальні гарантії для учасників АТО, які мають ампутацію рік або ніг:  група інвалідності для них встановлюється безстроково та на ступінь вище.

Також Рада у вівторок ухвалила пропозиції Президента до Закону "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стабілізації діяльності Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз" у зв'язку з тимчасовою окупацією території України".

Читайте також: Луценко розказала про перспективи обрання нового голови НБУ

При цьому парламент повернув на доопрацювання у комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності та на повторне перше читання три законопроекти - урядовий 6430, депутатський 7450 і технічний 5395, які передбачали внесення змін до законів і законодавчих актів України стосовно діяльності Державного бюро розслідувань. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-