Антикорупційний суд: Порошенко розраховує на компроміс

Антикорупційний суд: Порошенко розраховує на компроміс

Укрінформ
Президент Петро Порошенко розраховує на компроміс між парламентаріями та міжнародними організаціями при розгляді в другому читанні законопроекту про антикорупційний суд.

Про це він заявив у інтерв’ю британському виданню Financial Times, повідомляє прес-служба глави держави.

"І тепер, коли парламент підтримує мій президентський проект Закону майже конституційною більшістю, ми маємо можливість для (його –ред.) обговорення в парламенті. І я абсолютно щасливий, якщо всі наші партнери зможуть обмінюватися аргументами та знайдуть певний компроміс", -  сказав Порошенко.  

Водночас він підкреслив, що категорично проти того, щоб підготовка законопроекту до другого читання зайняла кілька місяців. 

Читайте також: Антикорупційний суд: Парубій прогнозує кілька тисяч правок до другого читання

«За правилами українського парламенту ми маємо два тижні, щоб підготувати будь-які поправки, і я наполягаю на тому, щоб парламент мав короткий час для аналізу всіх поправок, знаходження компромісу та голосування. І моє прохання до парламенту, будь ласка, зробіть це якнайшвидше і обговоріть рекомендацію Венеційської комісії», - підкреслив Глава держави.

Президент  наголосив, що в Україні запроваджено антикорупційну інфраструктуру, і утворення Антикорупційного суду має завершити її формування. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-