Порошенко допускає, що піде на президентські вибори не від політичних партій

Порошенко допускає, що піде на президентські вибори не від політичних партій

Укрінформ
Президент Петро Порошенко сумнівається в тому, що він буде балотуватись на виборах від політичних сил, у разі прийняття рішення брати у таких виборах участь.

Про це він сказав під час прес-конференції у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Найвірогідніше я не буду висуванцем політичних партій. Хоча не виключаю, що якщо буде прийнято відповідне рішення, то звертатися за підтримкою це вже буде інша справа», - сказав він.

Порошенка запитали, чи відповідає дійсності інформація про начебто досягнення нещодавно домовленості з партією «Народний Фронт», Прем'єр-міністром Володимиром Гройсманом та мером Києва Віталієм Кличком про створення єдиного політичного проекту перед президентськими та парламентськими виборами. При цьому він наголосив, що питання створення партій не є у його порядку денному. «У мене є один союзник - це український народ. Політичні партії, я їм дуже вдячний і я їх підтримую і буду робити все можливе, але це на сьогодні не мій порядок денний», - запевнив Глава держави.

Він зазначив, що питання політичних союзів є важливим. «Ще одна сенсаційна новина: я не збираюся точно брати участь у парламентських виборах, і тому питання політичних союзів і інше  - це питання надважливе для того, щоб координувати зусилля, в тому числі в рамках діючої коаліції зміцнити відносини уряду, коаліції, підтримку і підвищення ефективності роботи  як Верховної Ради, так і коаліції», - підкреслив Порошенко.

Читайте також: Порошенко запевняє, що після президентських виборів залишиться в Україні

Як повідомлялося, раніше  Порошенко заявив, що прийматиме рішення про участь у президентській кампанії після оголошення про початок виборчої кампанії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-