Вечірня Рада відкрилася, депутати візьмуться за фінансові питання

Вечірня Рада відкрилася, депутати візьмуться за фінансові питання

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій відкрив вечірнє пленарне засідання парламенту.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вечірнє пленарне засідання Верховної Ради України оголошую відкритим», - сказав він.

В залі зареєструвалося 358 депутатів.

Читайте також: Рада надала освітні пільги добровольцям АТО та їхнім дітям

На вечірньому засіданні планується розглянути блок питань з фінансової підтримки. Депутати розглянуть у першому читанні два законопроекти: № 7055 «Про ринки капіталу та регульовані ринки» та № 6141 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо сприяння залученню іноземних інвестицій».

У наступному блоці питань транспорту депутати розглянуть, зокрема, законопроект № 2475а «Про внутрішній водний транспорт». Порядком денним планується також розглянути урядовий законопроект № 7466 «Про ефективне управління майновими правами правовласників у сфері авторського права і (або) суміжних прав», а також законопроекту «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо стабілізації діяльності Державного акціонерного товариства "Чорноморнафтогаз" у зв'язку з тимчасовою окупацією території України» з пропозиціями Президента.

Як повідомлялося, у ході ранкового засідання депутати включили до порядку денного та доручили профільному комітету підготувати до розгляду законопроекти про Вищий антикорупційний суд.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-