Геращенко каже, що під Радою затримали однопартійців Саакашвілі

Геращенко каже, що під Радою затримали однопартійців Саакашвілі

Укрінформ
За інформацією правоохоронних органів, серед затриманих громадян після сутичок, які сталися під Верховною Радою, є й активісти політсили "Рух нових сил".

Про це повідомив журналістам у кулуарах Верховної Ради народний депутат Антон Геращенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На думку співробітників поліції, які регулярно відслідковують масові акції, частина затриманих, які безпосередньо займалися силовими діями, брали участь і в силових діях на мітингах "Руху нових сил" Саакашвілі", - сказав Геращенко.

Читайте також: Намети під Радою: у партії Саакашвілі кажуть, що їхніх активістів там немає

Як повідомляв Укрінформ, у вівторок під парламентом мітингували близько сотні пенсіонерів та інших учасників протестної акції. Рада оточена посиленими нарядами правоохоронців. Учасники акції протесту кидали в правоохоронців вибухові пакети, кілки. У відповідь правоохоронці відтісняли мітингувальників.

Внаслідок сутички під Верховною Радою України постраждали уже 14 правоохоронців, 9 громадян затримані.

Водночас у прес-службі політсили "Рух нових сил" заперечують участь їхніх представників в акції під Радою та у сутичках зокрема. Більше того, у партії Саакашвілі заявляють, що їхні активісти вже понад місяць не перебувають у наметовому містечку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-