Президент вважає дії силовиків в Оболонському суді неприпустимими - Цеголко

Президент вважає дії силовиків в Оболонському суді неприпустимими - Цеголко

Укрінформ
Прес-секретар Президента попросив вибачення у журналістів за дії силовиків, які вдалися до принизливого огляду представниць ЗМІ в Оболонському суді, де мав давати свідчення Петро Порошенко.

Про це Святослав Цеголко написав у Facebook.

"Президент вважає дії силовиків в Оболонському суді Києва неприпустимими. Просимо вибачення у всіх журналістів і чекаємо на результати службового розслідування", - написав Цеголко.

Раніше перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко як представник влади теж вибачилася перед колегами за дії силовиків і повідомила, що МФО "Рівні можливості" , яке об'єднує майже всіх жінок-депутаток, зробило публічну заяву з протестом таких дій силових структур.

Як повідомляв Укрінформ, 21 лютого в Оболонському райсуді Києва під час розгляду справи про державну зраду Віктора Януковича був допитаний Президент Петро Порошенко.

Читайте також: Обшук журналісток у суді: Геращенко від імені влади вибачилася за силовиків

У цьому зв'язку було посилено заходи безпеки, зокрема, біля суду та на прилеглих до нього територіях чергувало більше півсотні правоохоронців, також проводився посилений огляд жінок - відвідувачок, у тому числі журналісток, зокрема, просили зняти верхній одяг, щоб перевірити відсутність написів на тілі.

Речник столичної поліції Оксана Блищик у коментарі Укрінформу уточнила, що під час перевірок виявлено активістку руху Femen, її запросили до поліції для встановлення особи та профілактичної бесіди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-