Порошенко розповів про обстріл його авто на Луганщині у 2014 році

Порошенко розповів про обстріл його авто на Луганщині у 2014 році

Укрінформ
Президент Петро Порошенко заявив, що у квітні 2014 року відвідував Луганськ, де провокатори намагалися зірвати зустріч з викладацьким складом Луганського університету, а біля Ізвариного був обстріляний його автомобіль.

Про це він розповів під час відеодопиту в Оболонському районному суді, який розглядає справу про держзраду Віктора Януковича, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Під час мого перебування у Луганську у квітні, коли я прилетів у заблокований Луганський аеропорт, у мене була запланована зустріч із професорсько-викладацьким складом Луганського університету, який розташований у 200-300 метрах від захопленого будинку СБУ, де після початку зустрічі було вимкнене світло, молодики спробували заблокувати проведення зустрічі”, - сказав Порошенко.

За його словами, дії молодиків були добре скоординовані.

Крім того, Президент зауважив, що у ході поїздки вирішив поїхати до кордону.

“Мною було прийнято рішення відвідати державний кордон України, відвідати Ізварине. Моя машина, за повідомленням мого помічника, була обстріляна”, - зазначив він.

Читайте також: У Росії не було жодних підстав для анексії Криму - Порошенко

Також Порошенко повідомив, що під час зустрічі з мешканцями Ізвариного і під час проведення були провокаційні виступи невідомих людей, які, за його даними, перетнули кордон з російського боку.

Водночас він зауважив, що правоохоронці ніяк не реагували на такі провокації, й додав, що дії провокаторів також були скоординовані, на його думку, спецслужбами РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-