У польському Ряшеві в березні відбудеться форум “Європа-Україна”

У польському Ряшеві в березні відбудеться форум “Європа-Україна”

Укрінформ
У Ряшеві на півдні Польщі 13-14 березня відбудеться XI Форум “Європа-Україна” під назвою “Асоціація з Європейським Союзом і що далі?”.

Участь у дводенному заході візьмуть понад 500 учасників з Польщі, України, країн ЄС, сусідніх країн та США, передає власний кореспондент Укрінформу.

“Саме модернізація та розвиток потенціалу України, а також напрямок і темпи реформ стануть найважливішими темами цьогорічного форуму “Європа-Україна”,- наголошують організатори форуму з Інституту східноєвропейських досліджень (ISW).

Під час дводенного форуму відбудеться понад 40 панельних дискусій, присвячених економічним, політичним та соціальним темам, представлення головного рапорту, а також 10 презентацій українських регіонів, обраних секторів економіки, тощо.

Найважливішою подією, яка супроводжуватиме XI Форум “Європа-Україна” стане міжнародна виставка - II Східний Ярмарок, в котрому візьмуть участь понад 70 учасників з країн Європи.

Читайте також: Порошенко виступить на конференції з безпеки у Мюнхені

Організатором Форуму є Фонд “Інститут східноєвропейських досліджень” -  організатор Економічного форуму в Криниці, а співорганізатором – Підкарпатське воєводство. Почесний патронат над форумом взяв на себе маршалок Сейму Польщі Марек Кухцінський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-