США дасть більше озброєння, ніж усі обговорюють - Порошенко

США дасть більше озброєння, ніж усі обговорюють - Порошенко

Укрінформ
Президент Петро Порошенко заявив, що Сполучені Штати Америки нададуть Україні ширший спектр озброєння, аніж те, яке раніше обговорювалося у публічному просторі.

Про це Глава держави розповів, спілкуючись зі ЗМІ у Мюнхені, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Я в захопленні від Меттіса (міністр оборони США - ред.). У нас був дуже добрий візит міністра Полторака (до США — ред.). У нас були конкретні терміни розвитку співробітництва, у тому числі й у військово-технічній сфері, у тому числі й у постачанні, у тому числі далеко не тільки і не стільки того виду озброєння, який постійно обговорюється, але, на жаль, розкрити цю інформацію я не можу”, - зазначив Порошенко.

Читайте також: Миротворці на Донбасі: Порошенко назвав три принципових питання

Як повідомляв Укрінформ, українська делегація на чолі з Президентом Петром Порошенком 16-17 лютого перебуває з робочим візитом у Німеччині, де бере участь у 54-й Мюнхенській конференції з питань безпеки.Серед інших зустрічей Глави Української держави відбулася зустріч із міністром оборони Сполучених Штатів Америки Джеймсом Меттісом.

Відомо, що раніше США прийняло рішення про надання Україні летального озброєння, зокрема протитанкових ракет “Джавелін”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-