Санкції проти РФ мають зберігатися - глава МЗС Чехії

Санкції проти РФ мають зберігатися - глава МЗС Чехії

Укрінформ
Чехія підтримує збереження режиму санкцій проти Росії.

Про це заявив міністр закордонних справ Чеської Республіки Мартін Стропніцкий під час зустрічі з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним в рамках 54-ї Мюнхенської безпекової конференції, повідомляє прес-служба МЗС.

“Чеська Республіка підтримує територіальну цілісність України та збереження режиму санкцій щодо РФ - вкотре задекларував таку незмінну офіційну позицію своєї держави віце-прем’єр-міністр, міністр закордонних справ Чеської Республіки Мартін Стропніцкий”, - йдеться в повідомленні.

Чеський міністр також запевнив у незмінності курсу уряду Чехії Чеської щодо подальшої практичної підтримки євроінтеграційних прагнень України.

Читайте також: Клімкін обговорив із Волкером загострення на Донбасі

Як зауважили в українському МЗС, міністри відзначили “активний політичний діалог” між країнами й обговорили питання порядку денного українсько-чеського співробітництва.

Як повідомляв Укрінформ, українська делегація на чолі з Президентом Петром Порошенком 16-17 лютого перебуває з робочим візитом у Німеччині, де бере участь у 54-й Мюнхенській конференції з питань безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-