Усе, до чого торкається

Усе, до чого торкається "русский мир", перетворюється на руїни - Порошенко

Укрінформ
Наразі перед світовою спільнотою стоїть виклик протистояння агресії Росії, яка перетворює все, до чого торкається, на руїни й занепад.

Про це Президент України Петро Порошенко заявив під час виступу на Мюнхенській безпековій конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Перед нами постає екзистенційний виклик протистояти російській агресії: чи буде світ світом російським з альтернативними цінностями чи він буде вільним з універсальними цінностями. У мене є дуже простий заклик до вас — ви маєте зрозуміти, що таке "русский мир", - сказав Порошенко.

Він підкреслив, що усе, до чого торкається "русский мир", перетворюється "в руїни, занепад". За словами Президента, яскравим прикладом цього є Абхазія, Південна Осетія, Придністров’я, окуповані Донбас і Крим.

Читайте також: Виступ Порошенка на Мюнхенській конференції. Основні тези

"Згідно з доктриною "русского мира", уся Європа має виглядати як Калінінград або окупований Донецьк, але це неприйнятно", - наголосив він.

Як повідомлялося раніше, Президент Петро Порошенко 16-17 лютого перебуває з робочим візитом у Німеччині для участі у 54-й Мюнхенській конференції з питань безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-