Запобігання корупції: Уряд затвердив план з реалізації Стратегії комунікацій

Запобігання корупції: Уряд затвердив план з реалізації Стратегії комунікацій

Укрінформ
Уряд затвердив план заходів на 2018 рік з реалізації Стратегії комунікацій у сфері запобігання та протидії корупції.

Відповідне розпорядження № 86-р оприлюднене на Урядовому порталі.

Документом, зокрема, передбачено: затвердження стандартів публікації інформації щодо запобігання, виявлення та протидії корупції на офіційному веб-сайті центрального органу виконавчої влади; проведення регулярних медіа-заходів з антикорупційної тематики у державних органах; сприяння залученню громадськості для напрацювання механізмів вироблення рішення  у сфері запобігання та протидії корупції; запровадження системи моніторингу та оцінки ефективності антикорупційних комунікацій; популяризація системи електронних послуг в Україні як таких, що зменшують корупційні ризики.

Також документ передбачає розробку та внесення на розгляд Кабінету міністрів проекту Плану реалізації Стратегії антикорупційних комунікацій на 2019 рік, проведення заходів з поширення просвітницької інформації антикорупційного спрямування тощо.

Читайте також: Антикорупційний суд повинен з'явитися цього року – Президент

Як повідомлялось, у серпні 2017 року уряд затвердив  Стратегію комунікацій у сфері запобігання та протидії корупції. Мета стратегії - формувати ефективну та системну комунікаційну роботу з суспільством у сфері запобігання та протидії корупції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-