Фріланд, Волкер, Гейтс і Клімкін: у Мюнхені пройде Український ланч

Фріланд, Волкер, Гейтс і Клімкін: у Мюнхені пройде Український ланч

Укрінформ
Фонд Віктора Пінчука та Ялтинська європейська стратегія (YES) 17 лютого проведуть другий Український ланч у Мюнхені "Україна на передовій війни нового типу: уроки для Заходу та перспективи для миру".

Про це повідомляє прес-служба Фонду Віктора Пінчука.

"Подія об’єднає світові фігури, відповідальні за прийняття рішень, та лідерів думок із сфери безпеки для обговорення шляхів досягнення миру в Україні, а також її досвіду, який може бути корисним для міжнародних партнерів", - йдеться у повідомленні.

Український ланч у Мюнхені відкриє вступним словом Христя Фріланд, міністр закордонних справ Канади, після чого відбудеться панельна дискусія за участі Курта Волкера, спеціального представника Державного департаменту США з питань України, доктора Роберта Гейтса, 22-го міністра оборони США (2006-2011), Павла Клімкіна, міністра закордонних справ України, та інших.

Коментуватимуть дискусію Джон Болтон, посол США в Організації Об'єднаних Націй (2005-2006), Андерс Самуельсен, міністр закордонних справ Данії, Фредерік Ходжес, професор із стратегічних досліджень в Центрі аналізу європейської політики, командувач армією США в Європі (2014-2017), Петр Хультквіст, міністр оборони Королівства Швеція, Мікаель Бюден, головнокомандувач Збройних сил Швеції, Майкл Макфол, директор та старший партнер Freeman Spogli Institute for International Studies Стенфордського університету. Модеруватиме дискусію Стівен Сакур – ведучий Hard Talk на телеканалі ВВС.

Серед учасників Українського ланчу в Мюнхені – провідні лідери від політики та бізнесу, експерти та представники засобів масової інформації з України та світу.

Український ланч у Мюнхені проводиться з 2017 року в дні Мюнхенській конференції з безпеки (МКБ) з метою просування України на глобальному порядку денному. Захід також акцентує увагу на важливості України для безпеки Європи і підтримки світового порядку.

Читайте також: Ішингер підтверджує зустріч у "нормандському форматі" в Мюнхені

Протягом останніх п’ятдесяти років МКБ стала головним світовим форумом із обговорення політики  безпеки. Щороку у лютому понад 500 відповідальних за прийняття рішень фігур вищого рівня з усього світу, в тому числі, керівники держав, міністри, провідні  представники міжнародних та неурядових організацій, а також високопоставлені представники бізнесу, засобів масової інформації, академічних кіл та громадянського суспільства, беруть участь у конференції аби долучитись до активного обговорення сучасних та майбутніх викликів у сфері безпеки.

Фонд Віктора Пінчука – це незалежна приватна міжнародна благодійна організація в Україні, створена 2006 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-