Прибічники Саакашвілі чергують у двох аеропортах Києва – депутат

Прибічники Саакашвілі чергують у двох аеропортах Києва – депутат

Укрінформ
Прибічники екс-голови Одеської облдержадміністрації, лідера партії "Рух нових сил" Міхеїла Саакашвілі припускають можливість його депортації і чергуватимуть в аеропортах "Бориспіль" та "Київ".

Про це Укрінформу розповів народний депутат Юрій Дерев'янко.

"Немає об'єктивного розуміння, де він знаходиться. Є розуміння тільки логіки їх дій, того, що вони можуть повезти Саакашвілі або в "Бориспіль", або в "Жуляни", або на західний кордон, але це не є підтвердженою інформацією. Тому зараз ми перебуваємо у різних місцях. Я, зокрема, зараз у "Борисполі" і буду спілкуватися з усіма офіційними представниками", - сказав Дерев'янко.

Депутат додав, що після затримання Саакашвілі його водій поїхав за автомобілем, у який посадили екс-очільника Одеської ОДА, але випустив авто з поля зору на вулиці Володимирській.

Читайте також: Прикордонники поки що не коментують затримання Саакашвілі

Водночас соратник Саакашвілі Давид Сакварелідзе, який перебуває у "Борисполі", у коментарі журналістам повідомив, що частина прибічників лідера "Руху нових сил" перебуває у "Жулянах". Він зауважив, що запланований на 18 лютого марш відбудеться незалежно від того, де буде Саакашвілі.

Раніше прес-служба Саакашвілі заявила, що лідера партії "Рух нових сил" затримали у столичному ресторані "Сулугуні" і повезли у невідомому напрямку. Повідомлялося, що його затримали люди в масках і з написами на куртках "Державна прикордонна служба".

У Держприкордонслужбі наразі не коментують цю ситуацію, а в СБУ заявили, що не причетні до затримання Саакашвілі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-