Опоблок ще визначається зі своєю кандидатурою до ЦВК

Опоблок ще визначається зі своєю кандидатурою до ЦВК

Укрінформ
У поданні Президента враховані кандидатури на посади членів ЦВК від різних парламентських фракцій і груп, додатково узгоджується питання щодо кандидатури від "Опозиційного блоку".

Про це написала представник Президента у Верховній Раді Ірина Луценко у Facebook.

"Важливе кадрове питання – це ЦВК. Подані від різних партій і груп, Президентом внесені 14 кандидатур. Додатково узгоджується питання по кандидатурі від Опоблоку. Хочу підкреслити, що ніякого блокування для жодної партії чи групи з боку Адміністрації Президента не відбувається", - зазначила парламентарій.

На її думку, питання щодо призначення нових членів ЦВК може бути винесене на розгляд у сесійну залу наступного пленарного тижня.

Читайте також: Подання Президента щодо складу ЦВК надійшло у Раду

Водночас Луценко розраховує, що голосування за нового голову Національного банку, яке, за її прогнозами, також може відбутися наступного пленарного тижня, та членів ЦВК розблокують інші кадрові рішення - по міністерствах, Рахунковій палаті, омбудсмену.

Як зазначається на сайті ВР, нинішній тиждень є пленарним, потім два тижні депутати працюватимуть у комітетах та з виборцями. Наступний пленарний тиждень розпочнеться 27 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-