Керівник для Нацбанку: БПП закликає фракції якнайшвидше провести консультації

Керівник для Нацбанку: БПП закликає фракції якнайшвидше провести консультації

Укрінформ
Фракція "Блок Петра Порошенка" закликає інші парламентські фракції якнайшвидше провести консультації з питання призначення нового голови НБУ.

Про це заявив на засіданні Погоджувальної ради голова фракції БПП Артур Герасимов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Що стосується очільника НБУ, то ми закликаємо фракції парламенту якнайшвидше провести консультації, щоб найближчим часом це питання було винесене в зал і проголосоване", - зазначив Герасимов.

Окрім того, БПП наполягає на найшвидшому призначенні парламентського представника для проведення незалежного аудиту Національного антикорупційного бюро України, а також на якнайшвидшому призначенні нових членів Центральної виборчої комісії. 

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко вніс до парламенту подання на призначення Якова Смолія керівником Нацбанку.

Читайте також: Спікер обіцяє не зволікати із розглядом Радою призначення глави НБУ

Голова Верховної Ради Андрій Парубій у понеділок, 5 лютого, зазначив, що розгляд парламентом питання про призначення нового голови Нацбанку залежить від того, коли Комітет ВР з питань фінансової і банківської діяльності розгляне подання про призначення Смолія на цю посаду, а також від зустрічі кандидата з усіма фракціями парламенту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-