Пентагон очікує, що Україна незабаром ухвалить закон про нацбезпеку

Пентагон очікує, що Україна незабаром ухвалить закон про нацбезпеку

Укрінформ
За результатами зустрічі в Пентагоні в п'ятницю глав оборонних відомств США й України – Джеймса Меттіса й Степана Полторака – американська сторона висловила очікування, що в Україні вже скоро буде прийнятий закон про національну безпеку.

Про це йдеться в заяві речниці Пентагону Дани Уайт, оприлюдненої після переговорів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Міністр Меттіс підкреслив важливість партнерства США й України в галузі безпеки. Він позитивно відзначив у розмові з міністром Полтораком непохитну мужність його країни на тлі російської агресії та підтвердив підтримку Сполученими Штатами цілей оборонної реформи в Україні", - зазначається в повідомленні. 

Читайте також: Україна і США розпочали стратегічні консультації з оборонних питань – Полторак

При цьому підкреслюється, що глава Пентагону назвав Закон про національну безпеку беззаперечним пріоритетом (для України – ред.) та висловив сподівання, що Адміністрація Президента та український парламент вживатимуть швидких дій та приймуть законодавство, яке забезпечить міцну правову основу для здійснення оборонних реформ на підтримку безпечної та демократичної України.

Обидва лідери пообіцяли зміцнити партнерство між США й Україною на основі спільних інтересів безпеки та спільних принципів, підкреслили в оборонному відомстві США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-