Порошенко чекає від Європи аналога

Порошенко чекає від Європи аналога "кремлівського списку" США

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко подякував Сполученим Штатам Америки за оприлюднення "кремлівського списку" і висловив надію на відповідні рішення щодо Росії з боку європейських партнерів України.

Про це Глава держави написав у Facebook.

 "Щира вдячність Вашингтону за чергову демонстрацію лідерства у протидії російській агресії! Розраховуємо на відповідні рішення і з боку наших європейських партнерів для зміцнення спільного трансатлантичного фронту", - написав Порошенко.

Він акцентував, що сила санкцій стає дедалі більш міцною і впливовою, а накопичувальний ефект обмежувальних заходів неминуче і впевнено обмежує апетити агресора.

Читайте також: Кремль - про "список Путіна": США фактично назвали своїх ворогів

"І так буде допоки в Кремлі нарешті не зрозуміють важливості поваги до міжнародного права, відмови від втручання у внутрішні справи суверенних держав та припинення підриву демократичних інститутів. А також допоки не відбудеться повне відновлення суверенітету і територіальної цілісності України", - переконаний Президент.

Як повідомляв Укрінформ, 29 січня Міністерство фінансів США представило так званий «кремлівський список» США, в якому перераховані 114 високопоставлених чиновників і 96 «олігархів» Росії. У список потрапили практично всі чиновники адміністрації президента РФ, члени кабінету міністрів, глави держкомпаній і найбільші підприємці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-