Клімкін у Давосі підписав дипломатичну угоду зі Швейцарією

Клімкін у Давосі підписав дипломатичну угоду зі Швейцарією

Укрінформ
Міністр закордонних справ України Павло Клімкін обговорив з очільником Федерального департаменту закордонних справ Швейцарії Іньяціо Кассісом активізацію двостороннього співробітництва та взаємодію в рамках міжнародних організацій.

Про це повідомляє прес-служба МЗС за підсумками зустрічі очільників зовнішньополітичних відомств у Давосі в рамках  Всесвітнього економічного форуму.

"Сторони обговорили питання активізації двостороннього співробітництва в торговельно-економічній сфері, гуманітарної заангажованості Швейцарії в Україні, а також взаємодії в рамках міжнародних організацій, зокрема Раді Європи", - йдеться у повідомленні. 

Під час зустрічі було підписано Угоду між Кабінетом міністрів України та Федеральною Радою Швейцарії про здійснення оплачуваної діяльності особами, супроводжуючими співробітників дипломатичних представництв, консульських установ та постійних представництв при міжнародній організації. 

Читайте також: Україна бачить майбутнє в Європі, але не забуває про коріння - Клімкін

Клімкін висловив швейцарській стороні вдячність за підтримку українських ініціатив з проблематики Криму і очікування щодо їх підтримки в майбутньому та запросив швейцарського колегу відвідати Україну.

Фото: МЗС України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-