Волкер зустрівся з народними депутатами

Волкер зустрівся з народними депутатами

Укрінформ
Спецпредставник США Курт Волкер зустрівся у четвер, 25 січня, з групою народних депутатів.

Про це у Facebook написав учасник зустрічі депутат Дмитро Лубінець (БПП).

"Сьогодні відбулася зустріч групи народних депутатів України зі спецпредставником США по Україні Куртом Волкером. Напередодні зустрічі Волкера з помічником президента РФ Владиславом Сурковим, яка відбудеться завтра, обговорили можливі варіанти врегулювання військового конфлікту на Сході України. Піднімалися також питання порушення прав людини і відсутність мобільного зв'язку на тимчасово окупованій території", - розповів він.

Читайте також: Волкер: Поки РФ не визнає свою присутність на Донбасі, ситуація не зрушиться

За словами Лубінця, США підтримують ідею введення миротворчої місії, яка забезпечить безпеку для людей, які живуть у зоні конфлікту. "Це створило б фундамент, на якому можна було б проводити місцеві вибори, амністію, введення положення про особливий статус Донбасу і виконання Мінських угод. І в завершенні цих процесів, як і говориться в угодах, ці території повернулися б під контроль України", - написав депутат.

Як повідомляв Укрінформ, Волкер прибув до України у вівторок. Він уже зустрічався з Президентом Петром Порошенком, секретарем РНБО Олександром Турчиновим, главою Генштабу Збройних сил Віктором Муженком, і - за повідомленням партії "Опозиційний блок" - з народними депутатами Юрієм Бойком та Сергієм Льовочкіним.

фото: Fb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-