Лагард назвала зустріч із Порошенком

Лагард назвала зустріч із Порошенком "конструктивною"

Фото
Укрінформ
Директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард позитивно оцінила зустріч у Давосі з Президентом України Петром Порошенком, назвавши переговори "конструктивними".

Про це йдеться в офіційній заяві глави МВФ за результатами зустрічі, оприлюдненій у середу Фондом, передає власний кореспондент Укрінформу.

"Я мала гарну й конструктивну зустріч з Президентом Порошенком та його командою, під час якої ми обговорили останній розвиток економічної ситуації та перспективи для України, а також реалізацію заходів, які сприятимуть завершенню відкладеного огляду в рамках програми МВФ", - зазначається у документі.

При цьому директор-розпорядник МВФ підтвердила, що Фонд "разом із іншими міжнародними партнерами готовий і надалі підтримувати Україну в її зусиллях щодо реформування".

Читайте також: Порошенко – після переговорів із Лагард: Сподіваюся на ефективну співпрацю з МВФ

Лагард також зауважила, що "Україна повинна скористатися нинішнім сприятливим зовнішнім середовищем для прискорення реформ та переходу до більш міцного зростання", необхідного для сталого підвищення рівня життя людей.

Крім того, глава МВФ привітала офіційне висунення кандидатури на посаду глави Національного банку України.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України минулого тижня вніс у Верховну Раду Проект постанови про призначення Якова Смолія на посаду голови НБУ.

Фото: Михайло Палінчак, Укрінформ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-