Участь в Українському сніданку в Давосі візьмуть Порошенко, Фріланд та Ліптон

Участь в Українському сніданку в Давосі візьмуть Порошенко, Фріланд та Ліптон

Укрінформ
У четвер, 25 січня, в рамках Всесвітнього економічного форуму в Давосі відбудеться щорічний Український сніданок.

У заході візьмуть участь Президент України Петро Порошенко, міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд, перший заступник керівного директора МВФ Девід Ліптон та інші відомі осіби, повідомив у середу Фонд Віктора Пінчука.

"25 січня 2018 року у Давосі (Швейцарія) Фонд Віктора Пінчука та міжнародні інвестиційно-консалтингова група EastOne проведуть щорічний Український сніданок у Давосі – традиційний захід, який вони організовують з нагоди Щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ)", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ключовою частиною заходу стане промова Президента України Петра Порошенка та дискусія за його участю. Також спікерами виступлять міністр закордонних справ Канади Христя Фріланд, перший заступник керівного директора МВФ Девід Ліптон, голова Мюнхенської конференції з безпеки Вольфганг Ішингер, колишній президент Польщі (1995-2005 роки) Александр Квасневський, екс-генеральний секретар НАТО Андерс Фог Расмуссен (2009-2014 роки). Модератором дискусії буде Фарід Закарія, ведучий програми Fareed Zakaria GPS, CNN.

Читайте також: Порошенко прибув до Швейцарії на Всесвітній економічний форум

Основна дискусія цьогорічного Українського сніданку у Давосі пов’язана із головною темою 48-ї щорічної зустрічі ВЕФ – "Створення спільного майбутнього у мінливому світі". 

"Саме в цьому контексті обговорюватиметься Україна: інвестиції, реформи, досягнення, проблеми, виклики та інші питання. Світ змінюється та стоїть перед значними викликами. Незважаючи на деякі успіхи в реформах, Україні ще багато чого треба зробити. Куди рухається Україна в мінливому міжнародному середовищі? Яким чином міжнародні партнери можуть підтримати Україну в її боротьбі за територіальну цілісність, свободу, а також у розбудові країни, що покладається на європейські цінності? Чому міжнародні партнери можуть навчитися на прикладі України?", - йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що українські заходи в Давосі проводяться щороку, починаючи з 2005 року, і мають на меті промотувати Україну та об’єднувати разом українських та міжнародних лідерів.

Крім Українського сніданку у Давосі, Фонд Віктора Пінчука у партнерстві із Western NIS Enterprise Fund і Українською асоціацією венчурного та приватного капіталу (UVCA) організував Український дім, що працює з 22 по 26 січня 2018 року у Давосі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-