У справі про держзраду Януковича допитують чиновника з АП

У справі про держзраду Януковича допитують чиновника з АП

Укрінформ
Оболонський райсуд Києва розпочав допит заступника керівника Головного департаменту державного протоколу та церемоніалу Адміністрації Президента Дмитра Кушнерука як свідка у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича.

Кушнерук є свідком з боку обвинувачення, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Станом на лютий-березень 2014 року він працював радником Постійного представництва України в ООН.

Кушнерук під час допиту повідомив, що з Януковичем особисто не знайомий, але бачив його, коли раніше працював в Адміністрації Президента до 2012 року.

Як повідомляв Укрінформ, 29 червня Оболонський районний суд ухвалив рішення про початок спеціального судового провадження щодо Януковича.

За даними Генпрокуратури, Януковича підозрюють у скоєнні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 111 (державна зрада), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 110 (пособництво в умисних діях, вчинених з метою зміни меж території та державного кордону України), ч. 5 ст. 27, ч. 3 ст. 437 (пособництво у веденні агресивної війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: Держзрада Януковича: суд закінчив допит Парубія

Суд із грудня минулого року проводить допити свідків у справі про держзраду Януковича. На засіданні 24 січня було допитано, зокрема, Голову Верховної Ради Андрія Парубія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-