Президент виступає за європейські стандарти політичної боротьби влади та опозиції

Президент виступає за європейські стандарти політичної боротьби влади та опозиції

Укрінформ
Президент переконаний, що українським політикам вистачить розуму утримувати політичну боротьбу всередині країни в межах європейських стандартів стосунків влади та опозиції.

Про це він заявив у виступі на урочистому зібранні з нагоди Дня Соборності України та 100-річчя проголошення незалежності Української Народної Республіки, наголосивши, що в такому разі ворог не зможе підірвати нас зсередини, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Переконаний, нам вистачить розуму і сил, щоб політичну боротьбу всередині країни утримувати в межах європейських стандартів стосунків влади та опозиції. Це потрібно для того, щоб ворог не зміг підірвати нас із середини, щоб п'ята колона не підняла голови, щоб отаманщина не руйнувала основ державності", - сказав Порошенко.

Він акцентував, що Україна засвоїла уроки минулого, усвідомила помилки і не допустить їх повторення. 

Читайте також: Порошенко: Росія застосовувала проти УНР такі ж методи гібридної війни, як і нині

"Ми не будемо виконувати пункту Четвертого Універсалу про розпуск війська. Україна вже готова дати жорстку військову відсіч агресорові в разі його спроб піти у наступ", - наголосив Президент. 

У цьому контексті він зазначив, що у боротьбі з агресором ми відчуваємо потужну підтримку наших міжнародних партнерів. 

"І це – принципова позитивна відмінність сьогоднішньої ситуації від тієї, що існувала сто років тому", - наголосив Порошенко.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-