Реформатори для Мінінфраструктури: у багатьох кандидатів - низький фаховий рівень

Реформатори для Мінінфраструктури: у багатьох кандидатів - низький фаховий рівень

Укрінформ
У Міністерстві інфраструктури України за результатами відкритих конкурсів на посади фахівців з реформ відібрали 5 осіб.

Про це Укрінформу повідомили у відомстві.

"За результатами проведених конкурсів визначені переможці на 5 із 33 наявних посад фахівців з питань реформ", - зазначили в Мінінфраструктури.

Загалом же з моменту оголошення конкурсу до відомства надійшло 356 заявок від претендентів.

"Конкурсній комісії Мінінфраструктури на заняття вакантних посад фахівців з питань реформ доводиться стикатися з низький рівнем фахової підготовки кандидатів, невмінням креативно мислити, шукати нешаблонні підходи до роз’яснення запропонованих ситуаційних завдань", - підкреслили в міністерстві.

Як повідомляв Укрінформ, на роботу в Секретаріат Кабінету міністрів України за результатами проведення відкритих конкурсів уже набрали 14 фахівців з питань реформ, у Міністерство соцполітики — 31 фахівця, Міністерство юстиції України - 20 фахівців, у Міносвіти — 14, Мінагрополітики — 8, Мінкультури — 2.

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман протягом минулого року неодноразово заявляв про намір у рамках реформування Кабміну восени 2017 року привести близько тисячі нових співробітників.

Читайте також: На посади реформаторів у МОН - майже 430 претендентів

Уряд 18 серпня минулого року затвердив нормативні акти, які дозволили провести наступний етап реформи державного управління - реформування міністерств. На початку вересня стартували конкурси на нові посади в десяти міністерствах, а також у Секретаріаті КМУ, Нацагентстві з питань держслужби та Державному агентстві електронного врядування. У рамках реформи в міністерствах, які беруть участь у проекті, було створено нові функціональні підрозділи — директорати.

У межах реформи було відкрито портал, на якому всі зацікавлені можуть ознайомитися з вакансіями та подати документи онлайн.

Міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко нещодавно заявив, що реформування пілотних міністерств буде завершене у першому півріччі 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-