Закон про приватизацію захистить від осіб, пов’язаних із країною-агресором - БПП

Закон про приватизацію захистить від осіб, пов’язаних із країною-агресором - БПП

Укрінформ
Закон про приватизацію державного майна передбачає захист від осіб, пов’язаних із країною-агресором.

Про це повідомляє прес-служба БПП.

"Запропонований закон створює рівні та прозорі умови, за якими буде відбуватись приватизація, зокрема, полегшується процес підготовки приватизації, особливо великих об’єктів. Він значно розширює доступ інвесторів до процесу, що підвищить конкуренцію, при цьому запроваджує надійний захист як вітчизняних, так і іноземних інвесторів за міжнародними стандартами. Передбачено захист від осіб, пов’язаних із країною-агресором, а походження коштів буде прискіпливо перевірятись", - йдеться у повідомленні.

Підкреслюється, що згідно з законом, малі держпідприємства можна буде продавати за допомогою інтернет-аукціонів у Мережі, що зробить приватизацію доступною для фізичних осіб та малого і середнього бізнесу, чим дасть новий поштовх для розвитку підприємництва в Україні.

Читайте також: Приватизація розпочнеться, щойно Президент підпише закон - Гройсман

“У власності держави мусять залишитись виключно стратегічні підприємства, інші повинні функціонувати в умовах ринкової економіки та конкуренції, а не за рахунок державної підтримки як зараз”, - наголосили в БПП

Як повідомляв Укрінформ, Верховна Рада 18 січня ухвалила закон "Про приватизацію державного майна" (№ 7066), "за" проголосували 266 депутатів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-