Україна погодила з Канадою пріоритети підтримки у рамках G7

Україна погодила з Канадою пріоритети підтримки у рамках G7

Укрінформ
Україна погодила з Канадою, яка цього року головує у “Великій сімці”, порядок денний та пріоритетні напрямки на підтримку української сторони.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час спільної з Генерал-губернатором Канади Жулі Паєтт прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Дуже важливу роль відіграють (канадські партнери — ред.) у “Великій сімці”, де цього року, 2018 року, Канада головує, і мені надзвичайно приємно, що ми з нашими канадськими партнерами погодили і порядок денний, і ті напрямки, які будуть в пріоритетах канадської сторони на підтримку України”, - сказав він.

Порошенко подякував Канаді за тверду позицію щодо підтримки суверенітету, територіальної цілісності та незалежності Української держави з перших хвилин російської агресії.

Читайте також: Генерал-губернатор Канади: UNIFIER багато навчається у ЗСУ

Крім того, він висловив вдячність і за підтримку канадської сторони в міжнародних організаціях, де, за словами Президента, Канада виступає співавтором всіх резолюцій, які Україна пропонує для чіткої фіксації агресії і програми звільнення від окупантів української землі.

Глава держави також наголосив на важливості підтримки Канадою реформ у різних сферах в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-