Новий закон про нацбезпеку спрямований на членство України у НАТО і ЄС - Порошенко

Новий закон про нацбезпеку спрямований на членство України у НАТО і ЄС - Порошенко

Укрінформ
Новий закон про національну безпеку має бути спрямований на приведення українських стандартів у цій сфері у відповідність до стандартів національної безпеки Європейського Союзу.

Про це заявив Президент Петро Порошенко під час обговорення відповідного законопроекту на засіданні РНБО, повідомляє прес-служба глави держави. 

“Цей законодавчий акт має привести стандарти національної безпеки і оборони у відповідність до стандартів національної безпеки Європейського Союзу”, - сказав Порошенко.

Він підкреслив, що цей національний законодавчий акт у сфері безпеки й оборони має забезпечувати реформування всього сектору безпеки і оборони України та сприяти поліпшенню нашого співробітництва з країнами НАТО.

Читайте також: Радбез підтримав законопроект про національну безпеку

«Проект (закону «Про національну безпеку України» – ред.) ставить перед собою завдання членства України і в Європейському Союзі, і в Північноатлантичному договорі, що має бути безумовною гарантією безпеки, суверенітету та територіальної цілісності нашої держави», - наголосив Президент.

Як повідомляв Укрінформ, Рада національної безпеки й оборони в середу підтримала законопроект “Про національну безпеку України”, який має стати основою для оновлення українського законодавства у сфері безпеки й оборони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-