Антикорупційний комітет знову не зміг оголосити конкурс на аудитора НАБУ

Антикорупційний комітет знову не зміг оголосити конкурс на аудитора НАБУ

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань запобігання і протидії корупції переніс розгляд питання про оголошення конкурсів на аудиторів Національного антикорупційного бюро та  Національного агентства розшуку активів на четвер, 18 січня.

Відповідні питання стояли у порядку денному засідання, проте не були винесені на голосування через відсутність кворуму, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

На засідання комітету, яке є продовженням засідання, розпочатого ще наприкінці грудня минулого року, серед інших проектів рішень були винесені питання про оголошення конкурсу щодо відбору кандидата від Верховної Ради у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки (аудиту) діяльності Національного антикорупційного бюро та про оголошення конкурсу щодо відбору кандидата від ВР у члени комісії незалежної зовнішньої оцінки діяльності Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів.

Читайте також: Схеми у ПриватБанку: НБУ заявляє про "палиці в колеса" під час аудиту

Проте після розгляду питань щодо проведення антикорупційної експертизи низки законопроектів деякі члени комітету, зокрема Сергій Соболєв, Дмитро Добродомов та Борислав Береза, пішли з засідання, і подальша робота стала неможливою через відсутність кворуму. Названі парламентарії вимагали закрити засідання і відкрити нове, проте цю пропозицію більшість членів комітету не підтримали.

Головуючий на засіданні перший заступник голови комітету оголосив про продовження засідання у четвер, 18 січня, о 14.15.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-