Оборонна співпраця з Хорватією переходить у практичне русло - Полторак

Оборонна співпраця з Хорватією переходить у практичне русло - Полторак

Укрінформ
Міністерства оборони України та Хорватії у своєї  співпраці перейдуть від переговорів до практичних дій.

Про це заявив у вівторок міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак за результатом зустрічі з віце-прем’єр-міністром-міністром оборони Хорватії  Даміром Крстичевичем, повідомляє сайт МОУ. 

“Зустріч була позитивною, за усіма питаннями ми знайшли порозуміння. Наразі співпраця між оборонними відомствами України та Хорватії зосереджена у різних напрямках. Під час переговорів ми були єдині у тому, що треба переходити від етапу переговорів до конкретних заходів, які ми разом із моїм колегою сплануємо та будемо втілювати в життя”,  - зазначив Полторак

Міністр оборони України наголосив, що задоволений результатами двосторонньої зустрічі.

Полторак запросив свого хорватського колегу  відвідати із візитом Україну. За його словами, під час цієї зустрічі міністри оборонних відомств України та Хорватії приймуть конкретні рішення щодо подальшої співпраці.

Читайте також: Полторак заборонив нагороджувати зброєю цивільних

“Щасливий відвідати Хорватію саме у дні відзначення річниць визнання ЄС незалежності Хорватії та завершення мирної реінтеграції північних областей країни. Щиро вітаю свого колегу та увесь народ Республіки Хорватія. Україна у 2014, як і Хорватія у свій час, зіткнулася із серйозними викликами. Досвід Хорватії щодо відновлення територіальної цілісності і розвитку Збройних сил є дуже важливим для нас”, - заявив також очільник  МОУ під час зустрічі у Хорватії.

Він також висловив переконання, що Україна та Хорватія й надалі “продовжуватимуть об’єднувати зусилля задля міжнародного миру та безпеки”.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-