НАЗК нарахувало 264 порушення з боку партій

НАЗК нарахувало 264 порушення з боку партій

Укрінформ
У 2017 році Національне агентство з питань запобігання корупції склало 264 протоколи про адміністративні правопорушення за результатами аналізу звітів політичних партій. 

Про це повідомляє прес-служба НАЗК.

"За результатами аналізу звітів політичних партії про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру протягом минулого року НАЗК склало 264 протоколи про адміністративні правопорушення", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Суд візьметься за позов Розенблата до НАЗК сьомого лютого

Так, уповноважені особи Департаменту запобігання політичній корупції склали 170 протоколів за правопорушення, передбачене статтею 212-21 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме порушення порядку подання звіту партії про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру та фінансового звіту про надходження і використання коштів виборчого фонду.

86 протоколів - за статтею 212-15 КУпАП, тобто порушення порядку надання або отримання внеску на підтримку політичної партії.

Ще 8 протоколів складено за ненадання інформації, документів, а також порушення строків їх надання, передбачене статтею 188-46 КУпАП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-