Обвинувачення не вважає, що судова реформа вплине на розгляд справи Януковича

Обвинувачення не вважає, що судова реформа вплине на розгляд справи Януковича

Укрінформ
Обвинувачення у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича не вбачає ніяких загроз для судового розгляду цієї справи у зв'язку зі створенням окружних судів замість районних.

Про це у коментарі журналістам заявив прокурор ГПУ Руслан Кравченко, відповідаючи на запитання, чи дійсно існує ймовірність того, що у зв'язку зі створенням окружних судів замість районних справа Януковича буде розглядатися заново, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

“Я не приймаю будь-яких рішень щодо ліквідації районних судів. На даний час суд має повноваження здійснювати судовий розгляд кримінальних проваджень. На даний час як представник сторони обвинувачення я будь-яких загроз для розгляду кримінального провадження не вбачаю”, - сказав Кравченко.

Читайте також: Держзрада Януковича: суд перенесли, бо адвокати роз'їхалися по відрядженнях

Як повідомлялося, у грудні минулого року Президент Петро Порошенко підписав укази про ліквідацію місцевих судів в Україні та створення замість них окружних у рамках судової реформи.

Заступник генпрокурора Євген Єнін заявив, що у зв’язку зі створенням окружних судів є ймовірність того, що справу проти екс-президента Януковича будуть розглядати заново.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-