В уряді розраховують на ухвалення нового регламенту Кабміну в першому кварталі

В уряді розраховують на ухвалення нового регламенту Кабміну в першому кварталі

Укрінформ
Секретаріат Кабінету міністрів напрацьовує новий регламент роботи уряду, що передбачатиме більш досконалий алгоритм ухвалення рішень, і розраховує на його ухвалення у першому кварталі 2018 року.

Як заявив міністр Кабінету міністрів Олександр Саєнко, повідомляє Урядовий портал.

"Ми працюємо над проектом нового регламенту Кабінету міністрів, щоб удосконалити процедуру прийняття рішень", - сказав Саєнко.

Він розповів, що згідно з чинною процедурою відомство розробляє проект акта та надсилає його на погодження, у відповідь отримує правки та зауваження інших відомств. "Чиновники працюють з вже готовим нормативно-правовим актом, і дискусія часто відбувається виключно між юридичними особами. Ми хочемо удосконалити цей механізм", - пояснив міністр.

Читайте також: Саєнко назвав основні виклики для уряду у 2018 році

За його словами, саме від цього етапу залежить якість урядового рішення. Тому кожна ініціатива має бути розроблена відкрито, пройти всі процедури аналізу політики, консультацій з основними учасниками того чи іншого ринку. Потім має відбутись політичний діалог, і тільки після цього починається етап розробки нормативно-правового акта, наголосив Саєнко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-