Клімкін і Габріель перенесли спільну поїздку на Донбас через негоду

Клімкін і Габріель перенесли спільну поїздку на Донбас через негоду

Укрінформ
Міністри закордонних справ України та Німеччини Павло Клімкін і Зігмар Габріель перенесли спільну поїздку на Донбас через погодні умови і планують здійснити її пізніше цього місяця. 

Про це повідомив у Twitter міністр закордонних справ України Павло Клімкін. 

"Погодні умови не дозволили відвідати лінію розмежування, але не завадили продуктивному спілкуванню з міністром закордонних справ Німеччини Зігмаром Габріелем. Плануємо здійснити спільну поїздку на Донбас пізніше цього місяця", - написав Клімкін.

Раніше Міністерство закордонних справ України повідомило, що очільники зовнішньополітичних відомств перебувають у Дніпрі, де Клімкін розповідає Габріелю про ситуацію на Донбасі.

Читайте також: Німеччина переконуватиме Росію повернути офіцерів до СЦКК - Габріель

Як повідомляв Укрінформ, федеральний міністр закордонних справ Німеччини Зігмар Габріель 3-4 січня перебуває з робочим візитом в Україні.

3 січня перед відльотом в Україну Габріель заявив, що для всього Заходу і для Німеччини зокрема конфлікт на Донбасі не є ані замороженим, ані забутим.

3 січня увечері відбулися  переговори керівників зовнішньополітичних відомств України та ФРН, у ході яких сторони підписали  двосторонню Угоду про трудову діяльність членів сімей співробітників дипломатичних представництв і консульських установ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-