Геращенко звернулася до політиків, які “розсусолюють по ефірах”

Геращенко звернулася до політиків, які “розсусолюють по ефірах”

Укрінформ
Перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко закликала деяких українських політиків перестати грати на руку країні-агресору.

Таку думку висловила перший заступник Голови Верховної Ради Ірина Геращенко на своїй сторінці у Facebook, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Україна давно вже встала, випрямилася й гордо тримає голову. Україна відбулася - ми думали, що в 91-му, але виявилося, в 2014-му. І це тільки "браття" намагаються й собі, й світові втюхати, що поряд - недодержава. Гидко, що цьому деякі політики й політикани підспівують", - заявила вона.

За словами Геращенко, у неї різні життєві дороги й цінності "з тими, хто волає "Україна, вставай!", пише в стрічці, що в нас "немає держави", розсусолює по ефірах, що "держава не відбулася", про "гєноцид".

Читайте також: Закон про реінтеграцію Донбасу: Геращенко припускає вето через депутатські правки

При цьому перший віце-спікер вважає образою для українських військових на Донбасі заяви деяких політиків про те, що Україна "не відбулася як держава".

"Хлопцям на фронті скажіть, що "немає держави". То що ж вони тоді ціною свого життя захищають? Ваше словоблуддя в ефірах? Тим, хто з пекельних тюрем ОРДЛО повернувся, посмійте сказати, що за них, поки ви нили, боролася "держава, яка не відбулася", а хлопці в цей час там ховали український прапор і чекали Україну", - обурилася Геращенко.

Вона закликала політиків поступитися партійними й особистими інтересами заради держави. "Це вам варто встати над партійними й особистими інтересами, дивитися трішечки далі за горизонт, заради Країни, яка є і буде. На відміну від вічно ниючих і ображених", - наголосила Геращенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-