Влада Херсонщини й Сумщини розповіла про явку на виборах

Влада Херсонщини й Сумщини розповіла про явку на виборах

Укрінформ
На Херсонщині на виборах 24 грудня 2017 року в двох нових об'єднаних територіальних громадах області - Долматівській сільській ОТГ Голопристанського району та Роздольненській сільській ОТГ Каховського району проголосувала половина виборців.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у понеділок в обласній державній адміністрації.

"В Херсонській області на виборах 24 грудня в Долматівській сільській ОТГ Голопристанського району та Роздольненській сільській ОТГ Каховського району проголосували загалом 50,52% виборців", - зазначили в ОДА.

На Сумщині у виборах органів місцевої влади у Чупахівській об’єднаній територіальній громаді Охтирського району 24 грудня взяли участь 1810 виборців, що складає 60,4 % від їх загальної кількості.

"Голосування проходило на 5 виборчих дільницях. Надзвичайних ситуацій, які б могли вплинути на хід проведення голосування та результати виборів, не зафіксовано”, - зазначила   заступник керівника апарату Сумської ОДА Світлана Чаусовська.

Головою ОТГ з-поміж  4 кандидатів обрано представника Радикальної партії місцевого фермера Олександра Кужеля. Депутатський корпус сформували представники Радикальної партії (5), „Батьківщини” – (3), УКРОПу, Аграрної партії, партій „Відродження” та „Солідарність” - по 1, а також 2 самовисуванці.

Читайте також: У БПП заявляють про перемогу в 28 громадах

На Херсонщині найвища явка виборців була зафіксована в області в Долматівській ОТГ - 55,83%. У Роздольненській ОТГ проголосували 43,61% виборців.

Як повідомляв Укрінформ, вибори у Долматівській сільській ОТГ Голопристанського району та Роздольненській сільській ОТГ Каховського району відбувалися на 9 виборчих дільницях. Загальна кількість громадян, які мали право голосувати на цих виборах, становить у Долматівській ОТГ 3355 виборців, а у Роздольненській ОТГ - 2575 виборців. Загалом по області це 5930 виборців.

На Херсонщині на виборах 29 жовтня 2017 року в 10 об'єднаних територіальних громадах області проголосували загалом 45,49% виборців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-