Гройсман не планує кадрових перестановок в уряді

Гройсман не планує кадрових перестановок в уряді

Укрінформ
Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман не планує здійснювати кадрові перестановки в уряді, окрім як замінити тих міністрів, які вже давно написали заяву про відставку.

Про це він сказав на підсумковій прес-конференції, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Що стосується змін в уряді, то я не планую їх ініціювати. Але це не означає, що у кожного міністра є індульгенція. Тільки якість роботи може гарантувати присутність в уряді. Час навчання у 2017 році для міністрів закінчився, 2018 рік — це рік іспитів, є багато завдань та планів уряду, є угода про асоціацію з ЄС, є багато інших завдань. Вони або будуть виконувати ефективно та якісно, або буду їм дякувати за роботу», - сказав Гройсман.

Прем’єр-міністр неодноразово повідомляв, що веде консультації з парламентаріями щодо призначення Уляни Супрун міністром охорони здоров'я, але зараз зазначив, що її нинішня посада не заважає ефективно працювати.

Читайте також: Глава уряду назвав три драйвери української економіки

"Що стосується в.о. міністра охорони здоров’я Уляни Супрун — нічого не заважає сьогодні людині зі статусом в.о сумлінно виконувати свої завдання", - наголосив він.

Гройсман нагадав, що влітку два міністри з його уряду написали заяви про відставки — міністр інформаційної політики Стець та міністр аграрної політики та продовольства Тарас Кутовий, але Верховна Рада досі офіційно не прийняла ці відставки, тому зараз виконують їхні обов’язки перші заступники міністрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-