Президент нагородив Клімкіна орденом

Президент нагородив Клімкіна орденом

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко нагородив міністра закордонних справ Павла Клімкін орденом "За заслуги" ІІІ ступеня.

Церемонія нагородження відбулася під час урочистого заходу з нагоди 100-річчя української дипломатії, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Крім Клімкіна, орденом "За заслуги" ІІІ ступеня Президент нагородив директора Інституту світової політики Альону Гетьманчук, та виконавчого директора ГО "Європа без бар'єрів" Ірину Сушко.

Заступник глави Адміністрації Президента Костянтин Єлісєєв, зачитуючи указ глави держави про нагородження, зазначив, що державні нагороди присвоєні “за значний особистий внесок у реалізацію євроінтеграційних прагнень України, зміцнення міжнародного авторитету держави, багаторічну плідну дипломатичну діяльність та високий професіоналізм”.

Глава держави також нагородив низку українських дипломатів орденом "Княгині Ольги" ІІІ ступеня та медаллю "За працю і звитягу".

Читайте також: Порошенко запевнив, що не допустить недооцінки дипломатичного фронту

Як повідомляв Укрінформ, українська дипломатична служба, яка веде свою історію від підписання 22 грудня 1917 року законопроекту про створення Генерального секретарства міжнародних справ, відзначає 100-річчя.

Згідно з Указом Президента від 21 листопада 2005 року, встановлено і щорічно відзначається 22 грудня професійне свято українських дипломатів - День працівників дипломатичної служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-