Україні треба негайно виконати одну з вимог безвізу – Єврокомісія

Україні треба негайно виконати одну з вимог безвізу – Єврокомісія

Доповідь
Укрінформ
Євросоюз вимагає від України негайно активізувати протидію корупції, що є однією із головних вимог функціонування безвізового режиму для українських громадян для подорожей Шенгенською зоною.

Про це йдеться в оприлюдненій у середу щорічній доповіді Єврокомісії про імплементацію критеріїв для безвізового режиму країнами Західних Балкан та «Східного партнерства», повідомляє власний кореспондент Укрінформу у Брюсселі.

«З огляду на останні події, Україна також потребує здійснення негайних дій щодо забезпечення антикорупційних заходів, які були зроблені у рамках попередніх реформ та забезпечити подальший прогрес», - наголосили у керівній інституції ЄС.

Читайте також: США посилили вимоги щодо країн з безвізом

Єврокомісія відслідковуватиме дотримання цих вимог країнами Західних Балкан та учасниками «Східного партнерства» й оприлюднить наступну доповідь у 2018 році.

Як повідомляв Укрінформ, Євросоюз, надаючи безвізовий режим третім країнам, включаючи Україну, ухвалив так званий запобіжний механізм для можливого скасування безвізу - на випадок невиконання партнерами безвізових критеріїв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-