Реінтеграція Донбасу: Від стратегії Президента у проекті мало що залишилось - Луценко

Реінтеграція Донбасу: Від стратегії Президента у проекті мало що залишилось - Луценко

Укрінформ
Законопроект про реінтеграцію Донбасу потребує додаткових консультацій щодо кінцевої стратегії мирного повернення частини окупованих територій, а також висновків Головного юридичного управління Верховної Ради.

Про це на засіданні Погоджувальної ради наголосила представник Президента у парламенті Ірина Луценко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Закликаю вас дочекатися висновку Юридичного управління і з розумінням поставитися до деформованої стратегії. І закликаю все-таки провести додаткові консультації для того, щоб цей законопроект мав вигляд, який Президент вносив як свою власну стратегію»,- підкреслила Луценко.

Читайте також: У БПП наполягають на додаткових консультаціях щодо закону про реінтеграцію

За її словами, під час підготовки законопроекту до другого читання в ньому були враховані поправки народних депутатів, які значно змінили стратегію врегулювання ситуації на Донбасі, запропоновану Президентом під час внесення законопроекту в Раду.

«Законопроект про реінтеграцію Донбасу зазнав надзвичайно великої кількості внесених правок, а тому від стратегії, запропонованої Президентом щодо мирного політико-дипломатичного розв'язання реінтеграції, тобто повернення частини окупованої території Донбасу, залишилось дуже мало від початкового варіанту»,- підкреслила представник Президента.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-